Online Yoga månedligt abonnement

49,00 DKK / pr. måned med en 14-dages gratis prøveperiode

Få den stærke og sunde krop, du altid har drømt om og slip samtidig for ubehagelige små-skavanker som ondt i ryggen og spændinger i skuldre og nakke.
Hvis du abonnerer på mit online univers, kan du dyrke yoga lige hvor du vil, lige når du vil.
Alle videoer er fuldt tilgængelige for dig, så længe du er abonnent.
Det betyder, at du kan dyrke yoga om morgenen, inden arbejde eller studie, du kan gøre det om aftenen, når børnene er puttet og du kan sågar gøre det, hvis du er ude at rejse.
Der ligger videoer af forskellig længde og med forskelligt fokus. Der er blide sekvenser, der er mere styrkeprægede sekvenser, som får sveden frem på panden og der er noget for din balance. Der er en variation af videoer, så der vil være noget for de fleste, nybegyndere, som øvede.
Der er ingen binding, så du kan melde dig ud, hvornår det skal være.

Kategori:
Hvis du abonnerer på mit online univers, kan du dyrke yoga lige hvor du vil, lige når du vil. Alle videoer er fuldt tilgængelige for dig, så længe du er abonnent. Det betyder for dig, at du kan dyrke yoga om morgenen, inden arbejde eller studie, du kan gøre det om aftenen, når børnene er puttet og du kan sågar gøre det, hvis du er ude at rejse.
Der ligger flere forskellige videoer af forskellig længde og med forskelligt fokus. Der er blide sekvenser, der er mere styrkeprægede sekvenser, som får sveden frem på panden og der er også noget for din balance. Der er en variation af videoer, så der er noget for de fleste, nybegyndere, som øvede.
Prisen er kun 49,- kr. pr. md.
Du får 14 dages gratis prøvetid, når du melder dig til abonnementet.
På den måde har du mulighed for at prøve om det er noget for dig.
Namasté Mia.

Du kunne også være interesseret i...